Γνωρίστε μας

Λίγα λόγια για την σχολή μας

Η σχολή χορού ξεκίνησε την λειτουργία της το 2016 ως ένα προσωπικό όνειρο ζωής της ιδιοκτήτριας κ. Μαρίας Λυραράκη.

Βασικός σκοπός ύπαρξης της σχολής και προσωπικός στόχος της ιδιοκτήτριας είναι να βρεθούν και να αναδειχτούν άτομα που έχουν χορευτικά ταλέντα, λαμβάνοντας τη σωστή καθοδήγηση από τους καθηγητές της σχολής, έτσι ώστε να καταφέρουν και να κατακτήσουν τα όνειρα τους μέσα από την χαρά του χορού και τα οφέλη του.

Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από το κράτος, σχεδιασμένη με υψηλή αισθητική, λειτουργικούς χώρους και φιλική προς τα άτομα που την επισκέπτονται.

Γιατί εμάς;

Επιλέξτε τον στόχο σας κοντά μας

Η σχολή μας παρέχει πολλά είδη χορού, προγραμμάτων γυμναστικής και είναι κατάλληλη να φιλοξενήσει την διεξαγωγή ή προβών ή τηλεοπτικών γυρισμάτων κάθε είδους.

Οι καθηγητές μας είναι καταξιωμένοι στο είδος τους με βιογραφικό ικανό να σας διδάξουν και να σας εκπαιδεύσουν σωστά και με επαγγελματισμό.

Στη σχολή μας όμως πέραν από τα βασικά της στοιχεία, θα βρείτε και ένα ιδιαίτερο κλίμα κοινωνικότητας, στο οποίο μπορείτε να γίνετε και εσείς μέλος αυτού και να χαρείτε την καθημερινότητα και τα events που δημιουργούμε για εσάς.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Χορέψτε μαζί μας

Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση

Όποιος και αν είναι ο προσωπικός σας στόχος, κοντά μας θα βρείτε έναν ιδιαίτερο τρόπο διασκέδασης και βελτίωσης της ψυχικής διάθεσης.