Αίθουσα 1


Η αίθουσα 1 είναι 115τ.μ, έχει ύψος 4,5 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 60 άτομα για την διεξαγωγή χορευτικών προγραμμάτων.
Διαθέτει πάτωμα υπερυψωμένο ξύλινο ειδικό για χορό όπως απαιτείται από τις αναγνωρισμένες σχολές χορού από το κράτος, μπάρες, καθρέπτες, εξαερισμό, ειδικό φωτισμό, συστήματα ήχου και ηχομόνωση.
Είναι κατάλληλη για ομαδικά μαθήματα όπως Κλασσικό Μπαλέτο, Σύγχρονου Χορού, Παιδικό Musical, Funky Jazz, Bungee Fitness κτλ...

Η αίθουσα 1 είναι κατάλληλη για διεξαγωγή και πρόβες ομαδικών χορευτικών προγραμμάτωνΑίθουσα 2


Η αίθουσα 2 είναι 60τ.μ, έχει ύψος 4,5 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει έως 30 άτομα για την διεξαγωγή γυμναστικών προγραμμάτων.
Διαθέτει επαγγελματικό ξύλινο πάτωμα, εξαερισμό, καθρέπτες, ειδικό φωτισμό, συστήματα ήχου, ηχομόνωση και είναι εξοπλισμένη με ιμάντες, ατομικά στρώματα και μπάλες γυμναστικής.
Είναι κατάλληλη για μαθήματα όπως TRX, Pilates, Yoga κτλ...

Η αίθουσα 2 είναι κατάλληλη για προγράμματα γυμναστικήςΑίθουσα 3


Η αίθουσα 3 είναι 120τ.μ, έχει ύψος 4,5 μέτρα και είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να παρέχει πολύ καλή ηχομόνωση μέσα στον χώρο.
Είναι ένας πολυχώρος ο οποίος μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους μουσικοχορευτική δραστηριότητα και προσαρμόζεται εύκολα στο τι χρειάζεται ο καθένας για το concept του.
Οι χώροι μας χρησιμοποιούνται για τα τηλεοπτικά show του Αντ1 Dancing With The Stars και Your Face Sounds Familiar

Η αίθουσα 3 είναι κατάλληλη για γυρίσματα, ηχογραφήσεις και πρόβες κάθε είδους.